Rezervă acum
All inclusive

Vă așteptăm!

Mic dejun /08:00 - 10:00/ - o varietate de preparate calde și reci, gustări sărate și dulci, mic dejun englezesc, specialități cu ouă, o varietate de produse lactate, mezeluri și brânzeturi, o selecție de produse de panificație, cereale și leguminoase , fructe proaspete de sezon, gemuri de fructe, legume proaspete.

Prânz /12:00 - 14:00/ - o selecție de salate și supe de vitamine proaspete, o varietate bogată de mâncăruri bulgărești și internaționale, mâncăruri vegetariene și din carne, paste, o selecție de produse de panificație, un bufet dulci cu o varietate de deserturi , fructe proaspete de sezon.

Mic dejun de după-amiază /15:30 - 16:30/ - gustări calde și reci, fructe de sezon, sandvișuri, pizza, prăjituri mici, sărate, bufet dulci cu deserturi de casă și clătite.

Cina /19:00 - 21:00/ Show Cooking – o selecție de salate și supe proaspete bogate în vitamine, bogat variate din mâncăruri bulgărești și internaționale, grătar cu cărbune, mâncăruri balcanice, vegetariene și din carne, paste, o selecție de produse de panificație, bufet dulci cu o varietate de deserturi, fructe proaspete de sezon.

Băuturi /08:00 - 22:00/ - băuturi alcoolice și nealcoolice bulgare alese - coniac, whisky, vodcă, gin, coniac, tequila, lichior, mentă, mastic, bere la halbă, vin alb, trandafiriu și roșu, non -bauturi alcoolice pe CocaCola si Nektar Natura din post mix, cafea, ceai, ciocolata.

Mesele sunt oferite la o masă bloc/bufet!
* Pentru mai putin de 20 de persoane in hotel, masa este conform meniului fix!

Rezervă acum